teddygirls

13 January 2007

I'm CoMiNg AgAiN.:::






nIlAh AkU yAnG tErBaRu..dAh SeMaKiN bERuMuR dA AkU..HuHuHH bILeR nAk kaWiN NiE...

09 July 2006

::U aRe EvErYtHiNg::

Photobucket - Video and Image Hosting

Buat pertama kalinyer aku meng publish pengarang jantung aku selama ini....
Terima kasih atas segala yang kau curahkan untuk ku....
Semoga kita kekal buat selamanya...
Amin....

keMBaLi

::hYe::

Lamanya aku menyepi.....
Huhh sekarang dah susah tak macam dulu bebile pun boleh entry tapi sekarang takde masa,sibuk ngan keje....keje..keje ..hari2 aku keje...
Tah apa kabo kawan2 yerk..ngindunya aku kat korang...
Alhamdullilah sekarang nie aku sehat jer n bertambah sihat yerlah dulu masa belajo sorang2 sekarang dah dekat ngan org tersayang..terjagalah ckit kehidupan ini.....
Alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancar.....
Sekarang nie tengah tension sebab ISO dah nak hampir..akulah manusia paling tension....
Arrgggghhhh..
Huhh last week aku ader IQA pehh takut gak kena audit,mana tak nyer segala document kat company tu semua bawah jagaan aku, so apa2 hal semua nak tembak aku...huhhhuhh....
1 month lagi external audit plak..ayaaa mati woooo...
Aku tak nak benda alah nie semua tapi aku terpaksa.......
Pekaba agaknya kowang yang lain...?Habis belaja semuanya habis...Chehhehh hampeh!!!

16 November 2005

....................

apa yang sebenarnya kurasa
dengan perasaanku sekarang ini?

::SaLaM lEbArAN::

salam lebaran
salam lebaranbuat semua teman
walau beraya sakanjangan sampai lupa kawan
salam lebaranbuat semua teman
raya pun rayalah kan
yang kurang berkemampuandilupa jangan
salam lebaranyang jauh didekat-dekatkan
yang dekat dimesra-mesrakan
yang mesra diserasi-serasikan
hulur-hulurkan lah duit lebihan
buat saya beraya sakan

tensen..............!!!!!!!!!!!!!!

semekom.....

Huhh aku kembali setalah lama bercuti..ingatkan ari nie nak tengok2 keje kosong tapi malangnya semua passwword aku dah lupe..ni msti bahana banyak makan mejerin..tensen geram pun ader nie..dah tahap bosan giler dok depan pc nie..dah lah berkobar2 nak ke cc..tetibe pasword lupe..uraghhh...!!tensen..tensen

13 October 2005

hiii..i came again

semekom...

ngindunyer pada dunia blog...ermm baru best dapat post...ermm sekarang nie teddy menjawat jawatan penganggur terhormat hehehe..setelah 3 months bebelit lidah bercakap omputih...wahatever pun teddy seronok dapat kenal kawan2..besh giler..rase cam nak putar kembali saat 3 bulan yang lepas...adik2 akak ..akak ngindu sangat kat korang wat someone i miss u so much yang jauh nun kat saner...tah biler dapat jumpa lagi...insyaallah satu hari nanti kiter jumpa..macam2 perangai teddy found kat sana...ok semuanya ok..apa yang besh teddy dapat friend yang baik..taklah baik sangat...hehehe...shudek....adi n 'iqbal' u all sentiasa dalam ingatan ieda kat c nie..wat iqbal jangan nakal2 kat saner...nnti kalau belaja, rerajin boleh minang anak orang cepat ckit...hehehe
ermm sekarang nie teddy kat umah tolon mak wat kuih...klah penat gak tapi masa tu ada juga pengisiannyer..
ha satu lagi wat cheeqoo..ko ni lokek arr call lah umah..aku takde duit nak cll ko...ngindu gak kat ko n ex studen adtec..tah pekaba gaknya...kak minie corry ari tu tak dapat datang masa majlis kak minie..ieda kak minie berbahagia di samping suami tersayang...nnti ieda kawin jgn tak datang plak tau...
klah teddy nak balik .....bye....